Det kliar under mitt skinn och jag önskar så att jag var någon annan, i ett par andra skor och inte i mina skitiga nike

Publicerad 2013-07-30 14:55:48 i Allmänt,

 
 
Det skär sig lite, det här med lycka och likgiltighet. När glädje bubblar som mest i min mage genomsyras mina artärer som allra värst av vankelmod och jagvetintevad.
Lyssnar på get-high-musik, betalar räkningar och väntar på dödsbudet: har jag halsfluss, eller inte?
Jag har upplevt så mycket fint, galet, sjukt den senaste tiden som får mig att vilja explodera. Men för en gångs skull har jag ingen lust att berätta för någon om det mina ögon sett och mitt hjärta känt. Jag vill behålla det inom mig, som en egen liten hemlighet av solljus och brännässlor. Lite bittersweet, som bara är vackert om du kisar tillräckligt mycket. För det kan jag säga utan att ljuga:  jag kisar mig genom livet, kikar fram mellan ögonfransarna. Gömmer mig och fantiserar ihop en egen uppfattning om hur det var förr. Förnekar att det var som nu, fast då.
Dessa foton är tagna av min farfar, så jag skulle uppskatta om de får vara ifred.
Stay in the family.

Tjingeling-ding

Publicerad 2013-07-19 16:29:04 i Allmänt,

Nu, om ett par timmar, far jag till Ölandslandet. Jag ska träffa mina fina flickor och det kommer bjudas på tårta och knasigheter. Här är ett par bilder från Hultsfred, som jag saknar något enormt mycket!
 

Som en ofullständig trio, fast helt solo

Publicerad 2013-07-07 20:38:55 i Allmänt,

Det känns som om jag har förlorat min Vishnu, allt byggs upp och raseras utan något uppehåll. Utan paus.
Jag öppnar min ögon och stänger dem igen utan att reflektera över vad som händer runt omkring mig. vardagen består av att stiga upp, jobba och stupa i säng. Ingen tid för umgänge eller flärd, ingen tid för intressen. Men jag klagar inte, det håller huvudet tomt.
I morgon ska jag fixa ett gymkort så jag sysselsätter och frestar mina leder och muskler ännu mer, för att trötta ut och vila ut.
Jag vet inte riktigt var jag vill komma, vad poängen och essensen av det hela är. Allt har väl sin gilla gång, vare sig vi vill eller inte. Godnatt världen.

Om

Min profilbild

Johanna

Se världen som den verkligen är, med dina egna ögon och ingen annans.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela