Vi reser som likar eller inte alls

Publicerad 2012-10-23 21:24:12 i Allmänt,

Jag känner mig överväldigad, jag har ett mål. Ambitioner. Lyckan stormar som de sju sjösjuka haven i mitt skrov. Poetry slam, ordet smakar spänning och äventyr och tidsfördriv. Som sagt, jag har ett mål. 
Jag tänkte ta tillfället i akt och visa denna bild, som för övrigt är en av mina favoriter. Skönheterna är från vänster Linnéa, Lisa och jag, naturligtvis.

Frihet smakar bäst i fångenskapens vassa klor

Publicerad 2012-10-17 18:31:00 i Allmänt,

Fängslad av läxor, prov och plikter den senaste tiden. Endast ett futtig glosförhör och en lätt reklamutdelning håller mig ännu fånge, två ytterst simpla hinder. Sedan får jag se vad livet i frihet har att bjuda på den här gången. Jag planerar att ha en skaparkväll ikväll, så det kanske dyker upp något litet kreativt inlägg ikväll.

Grattis Matildus, som vi ska fira imorgon med pompa och ståt.
 

Sömndruckna flaskor, samt en dos yrvaket yrande

Publicerad 2012-10-11 20:33:00 i Allmänt,

Allting blir så mycket roligare med bilder
                              ~
Den där mjuka, sköna tröttheten cirkulerar kring mitt huvud. När jag ser mig i spegeln förväntar jag mig nästan att se en av Saturnus ringar kring min hjässa. Fötterna dansar runt i rummet, raslösa och likväl bestämda. Fram till sängen, händerna plockar med en randig tröja och lägger den prydligt på samma ställe. Allting blir påbörjat och ingenting blir klart. Snart ögon, snart ska ni slippa vara vakna. Snart ska ni få vila. Men först, var tog den där tröjan vägen? (Jag måste bara inflika att jag nästan somnade när jag skrev texten..)

Om

Min profilbild

Johanna

Se världen som den verkligen är, med dina egna ögon och ingen annans.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela