Kaos, kaoskaoskaoskaoskaos

Publicerad 2013-04-18 22:24:00 i Allmänt,

Allt är kaos och panik just nu, klockan 22:16.
Det är torsdag och det blåser ganska kraftigt. Kan vara bra att notera.
Något annat jag vill skriva ned och föreviga är min rädsla för att krypa ned under mitt underbart mjuka täcke. Min kropp och min själ är trött intill döden. Dödstrött, som John Coffey skulle sagt och krypit ihop på sin brits. Men jag kan inte krypa ihop på min anmärkningsvärt bekvämare madrass. Efter föregående natts oerhörda krampanfall i magen är jag livrädd för att sova. Mina naglar som jag kämpat så hårt med att låta bli är nu nedbitna så långt det går. Usch och fy, tvi vale BLÄ!

61:12:31:16

Publicerad 2013-04-11 21:35:52 i Allmänt,

Ibland är det okej att strunta i allt och bara göra det man vill, det är det jag intalar mig när jag inte gör mina läxor. Bifogar en liten trekantig remsa av drömmar.

En tillbakablick, en smak av jord och en doft av fukt

Publicerad 2013-04-01 20:11:00 i Allmänt,

Jag tror att jag har börjat förlåta, nej.. det är inte rätt. Jag tror att jag äntligen har börjat glömma. Jag tror att smärtan av ensamheten utan dig har övermannat smärtan av att du lämnade oss ensamma. Det finns alltför många känslor som borde få utlopp. Känslor som jag inte förstår, som jag inte kan definiera. Som en sten i magen, en sten som jag vill få bort men som behöver det rätta kommandot för att rulla iväg. Än så länge är allt för färskt och nytt för att ta tag i, men det är alltid en början. Ett projekt som består av en stock och en avbarkningskniv, ett startskott för något nytt. Men jag vågar inte hoppas något, jag vill inte bli besviken igen.
För kanske 50 år sedan plockade en åttabarns-pappa upp en kamera och tog ett foto, som hans barnbarn förälskade sig i drygt ett halvt sekel senare. Helt oredigerat och så underbart.
Tack farfar.
 

Om

Min profilbild

Johanna

Se världen som den verkligen är, med dina egna ögon och ingen annans.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela