Vem ringde 112?

Publicerad 2011-08-11 14:56:57 i Allmänt,

Om typ 25 minuter kommer min Linnéa. Det känns som om det var tidsåldrar sedan vi träffades. Men vi ska typ ha myskväll. Baka M&M-muffins, lyssna på musik och bara chillaxa. Och imorgon åker vi till Kalmar för att se Veronica Maggio. Det känns overkligt att vi ska se henne, crazy bananas!
Jag hade något spännande att skriva, men jag glömde vad det var. Sadface.
112 av Alexis Weak. Den är verkligen störtskön!

Skrillexexexexexex

Publicerad 2011-08-08 19:57:05 i Allmänt,

Måste bara peta in att jag har blivit helt infekterad av Skrillex och hans underbara dubstep. Och till er som rynkar på näsan åt sån här musik, dubstep är något som man lär sig tycka om. Det låte helt fel att säga så, men det är helt sant, första gången jag hörde Skrillex tyckte inte jag att det var så mycket att ha men efter att ha hört några låter blev jag helt fast!
Jag kan inte välja vilken jag skulle länka så jag stoppar in ett par stycken.

Tjena syltskallar, I'm back!

Publicerad 2011-08-08 19:46:55 i Allmänt,

Igår kom jag hem från det stora, 13 dagar långa sommarlägret i Skåne. Utmattad, hes och förkyld som en hel alpacka packade jag upp allt innan jag däckade i 15 timmar. Man kan nog säga att det var bland de bästa dagarna i mitt liv. Att bo i en by med ett fyrtiotal underbara människor, på ett läger med fyrtiotusen andra helfestliga människor. Det finns så grymt mycket som jag skulle vilja skriva och berätta, men det skulle bara bli en stor, osammanhängade hög av ord som skulle vara obegriplig för de som inte upplevt det. Så.. skyll er själva att ni inte var där. ;)
Egentligen borde jag prata med Linnéa angående Kalmar Stadsfest, vi ska se Veronica Maggio på fredag, men jag ska nog sova lite till istället.

Om

Min profilbild

Johanna

Se världen som den verkligen är, med dina egna ögon och ingen annans.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela