.

Publicerad 2009-12-30 17:42:32 i Allmänt,

Skrev inget igår , Lisa var ju här så vi hade annat att göra . Vi var ju då i Växjö , handlade lite saker . Jag köpte tillexempel en ny mössa , ansiktsmasker , hörlurar och lite annat . Sen åt vi på Oxgrillen , det är super gott där . Vi satt nog där i en timme och en kvart eller något , det va jätte kul .
Sen gick vi och gjorde ingenting tills vi skulle möta Jesper och Issa på McD . Lisa och jag satt precis vid ingången och dom såg oss inte , blinda fån . :D . Men sen gick vi bara runt och snackade och så . Vi var bland annat inne på Konsum och funderade på om vi skulle köpa en jätte baguett och se hur folk reagerade om man petade på dom med den . Fast vi gjorde inte det sen . Också var vi inne på ' Café Å Läs ' . Det lilla fiket på bibblan , Jesper köpte nån kaffegrej som verkade helskum , den hade jätte mycket skum .
Sen åkte vi hem . Lisa och jag använde ansiktsmaskarna och sen sminkade vi varandra till indianer och hoppade runt och tog bilder . Det var kul . Sen kollade vi på en av mina favorit filmer , Sweeney Todd . :D♥ , till typ 3'00 .
Idag har vi inte gjort något typ . Mamma hämtade dom gamla Nintendo 8'bitars spelen på vinden . ( Tosse har lånat Dempas Nintendo 8'bitars )
Asså , det är verkligen jätte nostalgiskt att sitta och spela , detta var ju det enda man gjorde när man var liten . Först  var jag jätte besviken för att i inte hittade mitt favorit spel , Lolo . Man är ett litet blått blåbär/tuggummi ( vet inte riktigt vad han är för något ) . Men sen hittade vi det , det satt i vårt 8'bitars som typ är trasigt . Så vi antar att det var jag som spelade sist för jag var den enda som spelade Lolo . Man kan typ inte dö på det , men vaddå ? Jag var 5 år sista gången jag spelade det . Men det är jätte att spela igen .

Imorgon ska jag åka till Kosta , ska fira nyår där .
Jag blev ganska glad idag för jag fick ett sms från Olivia . Hon undrade om jag ville va med dom på nyår . Detär lite trist att jag inte kunde men det kändes bra att dom ville ( eller jag vet inte om det bara var Olle som ville xD men endå :D ) att jag skulle vara med . ♥

Om jag inte skriver något imorgon , vilket jag antagligen inte gör :

GOTT NYTT ÅR !

poss ;*

Om

Min profilbild

Johanna

Se världen som den verkligen är, med dina egna ögon och ingen annans.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela